KOIRANELÄMÄÄ ja KISSANPÄIVIÄ ESPANJASSA.
Arkista tassuttelua -hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa Espanjaan matkustaville karvaturreille.

23.6.2011

Juhannuskakku

1 dl sokeria
4 munaa
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
4 rkl sitruunamehua
pähkinöitä
2 l viskiä
Ota esiin suurehko kulho. Tarkasta viskin laatu, mittaa 1 dl viskiä, juo se. Jos et ole varma, toista sama.
Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä vielä uudelleen varmistaen sen korkealaatuisuus.
Sekoita 1 dl voita kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas.
Varmista, että viski on vielä hyvää, kuo uusi jupillinen.
Käännä vatkaaja poish päältä.
Riko kaksi kanaa ja lishää kulhoon, shamoin kuivatut hedelmät.
Vatkaa kääntäjä taash päälle.
Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, raavi irti muuvireisshelillä.
Maishta shitten, onko vishki vielä herkealaatuishta.
Shitten shiivilöi 2 dl shuolaa, tsekkaa vishki.
Shiivilöi shitruuamehu, lishää yksi ruoka lushikka shokeria tai jotain. Voitele uuni.
Käännä kakkuvuoka 220 asteesheen, älä unohda käännyttää vatkainta poish.
Heitä kulho ikkunashta, tshe... tshekkaa taas vishhki......
-Mee nnhukkummaaan.  - HAUSKAT JUSSIT!

Ei kommentteja: