KOIRANELÄMÄÄ ja KISSANPÄIVIÄ ESPANJASSA.
Arkista tassuttelua -hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa Espanjaan matkustaville karvaturreille.

21.7.2009

Täysautomaattinen koirapesuri!?

Tämä ranskalainen keksintö lupaa pestä ja kuivata koiran tai kissan puolessa tunnissa. Koosta riippuen pesun hinta on 10-30 euroa. Keksijänsä mielestä laite on tarpeellinen, koska monet lemmikit hermostuvat kotikylvetyksessä. Hän vakuuttaa koiran rauhoittuvan koneessa, koska se on siellä ilman ihmistään, ja koska se on nopea.
-Vai niin, koira kaappiin ja kaapin ovi kiinni. Sitten painelemaan nappuloita, ja puolen tunnin kuluttua kaapista astelee putipuhdas karvaturri? -En usko, ei millään mene jakeluun!
Jokin aika sitten tällainen kylpylaitos ilmestyi meidänkin kotikaupunkiimme erään autopesulan yhteyteen. Sen yhden ja ainoan kerran kun näin siellä asiakkaan, painelin viivana kyselemään ja ihmettelemään. Pohjois-Espanjasta lomailemassa oleva pariskunta kertoi usein käyttävänsä koirapesuria, ja haukun olevan homman päättyessä ihan puhdas. Sanoivat, ettei koira ole pesusta moksiskaan?? -Ei se kyllä ihan siltä näyttänyt. Luukussa lasin takana ulvoi iso labradori, ja rynkytti kaikin voimin lasista ovea, ei tuntunut olevan samaa mieltä. -Enkä ole minäkään, voi Hirvitys isolla hoolla.

Ei kommentteja: