KOIRANELÄMÄÄ ja KISSANPÄIVIÄ ESPANJASSA.
Arkista tassuttelua -hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa Espanjaan matkustaville karvaturreille.

14.2.2010

KISSA PEIJOONI....

Aamutopperossa silmät puoli ummessa kaadoin kahvia mukiin, mutta muki se ei täyty, vaan lorottelee kahvit pitkin pöytää???
Vippaako silmissä vai päässä??? -Ihan ehjän näköinen muki joka puolelta, mutta ei, -oli siinä sittenkin pikkuruinen pyöreä reikä!?? -Siitä se siis liruttaa kahvit pihalle kuin Manneken Pis, -Heureka!Joku täysin aivoton (minä ite) oli laittanut kissojen makupötkön keittiön avohyllyyn, ihan sinne kaikkein ylimmäksi, yli metrin korkeudelle tasosta, näkymättömiin ja kissojen ulottumattomiin (hah-ha-haa).
-No Tomppa tietysti! Freddy ei olisi ylettänyt. Mikä hajuaisti! Eikä ihan helppo nakki yöpimeässä, kun edessä oli mukeja ja kaikenlaista muuta roinaa vaikeuttamassa kisulin puuhia. Mutta onnistuipas pitkäkyntinen nappaamaan makunsa, todistusaineistona lattialla lojui tyhjä kääre.
En vaan oikein käsitä vieläkään, miten mukissa voi olla vaan reikä?, eihän sitä pystyisi tekemään porallakaan hajottamatta koko mukia?... ehkä ammattilainen timanttiporalla pystyisi?
-No, oli se kuitenkin onni, ettei katti telonut itseään. Muuten olen sitä mieltä, ettei tällaiset yllärit sovi ollenkaan ihmiselle aamun varhaisina hetkinä ennen sitä kahvia.

Ei kommentteja: