
1 kg pastaa
1 kg jauhelihaa
3 munaa
2-3 porkkanaa
8-9 dl vettä
Tarttumaton uunivuoka vähintään kokoa 36x26x6 cm
- Keitä pasta pussin ohjeen mukaan väljässä vedessä (ilman suolaa ja öljyä).
- Kypsennä jauheliha ja raastettu tai murskutettu porkkana kevyellä lämmöllä (älä paista),
- porkkanan ei tarvitse olla pehmeää, se pehmenee tarpeeksi uunissa.
- Sekoita munat ja vesi kevyesti vatkaten.
- Kippaa valutettu pasta uunivuokaan. Lisää jauheliha-porkkanaseos ja sekoita tasaiseksi massaksi esim, haarukalla. Tasoita ja painele seos tiiviiksi uunivuokaan ja lisää muna-vesi seos tasaisesti pastaseoksen päälle. Neste jää seoksen pintaa alemmaksi. Painele vielä lastalla niin, että koko pastaseos on kostunut.
- Laita vuoka ritilälle uunin keskitasolle. 200 Cº ja noin 25 minuuttia.
- Ruoka on valmis kun munaseos on hyytynyt, eikä nestettä kallistettaessa näy.


Anna jäähtyä omassa vuoassa aivan kylmäksi.
Jaa sopiviksi kerta tai päivä -annoksiksi.
Kietaise folioon ja pakasta.
Oskulle tässä satsissa on noin kuukauden murkinat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti