
Meillä on kokeiltu nautaa ja possua. Possusta tulee rapeampaa ja pehmeämpää. Mutta koska ei tykätä uunin putsauksesta, jota possun kuivattelu enempi aiheutti, ollaan valmistettu omamme rasvattomasta naudanlihasta.
Makutesteissä ei havaittu mitään eroa. Testaajina haukkua edusti Ossi, ja maukkua Tomppa. Testieränä oli puolisen kiloa kumpaakin pitkällä ajanjaksolla, eli uskottava määrä.
Näin ne valmistetaan:
- Noin kilo maustamattomia pihvejä
- Keitä n. 20 minuuttia. Kuori keittämisen aikana syntyvä vaahto pois.
- Paloittele tai viipaloi tikuiksi, ja aseta ripirinnan ritilälle tai leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Kuivata uunissa 150 asteen lämmössä noin 2 tuntia uunin keskitasolla.
Anna jäähtyä ja purkita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti